Şansımıza bak )))

Kuzuma benim Ayşe 6 yaşında genç bir kız oldu. Kızlarıma dün gece saat bir kadar sürpriz yaptım, kağıt bebekler elbesiler ile çizdım. Okuldan önce beraber pasta yaptık, şimdi baba ile ve babaanne ile yedik )))



Annebabamiz Kayseriden ziyarete geldi. Yaprak sarması, küçücuk mantı ve sulu köfte getirmiş, hem de ne kadar çoook )))  Bozluğmuz doldurdu. Kızlara bir süre elbiseler, amcadan  kocamaaan bir hediye kuruyemiş tepsi, kuzenden Elaziğ'den tatlısı. Allah razı olsun onlara. Benim de babalar çok hediyeler aldılar, valizler hazır zaten )))  Şansımıza bak )))

Biliyosunuz, bazen o kadar sıkılyorum ki, o kadar memleketimi özleyorum, geçmişi, çocuklukları. Ama o zamanlar geçtı, eve de gelerimse eski evime bulamam ki... Özleyorum, nostalji yapiyorum, ama sonra düşünyorum ki: şanzıma bak, kısmetı bil, Nadenka, Latifecik yanı )))  Allah çok şükür. Ayşenurin doğum günu kartı bu )))

Yorumlar

  1. ALLAH evladina hayirli yaslar vetsin latifecigim.dogum gunu kutlu olsun.sen cok iyi niyetlisin.Allah Ta seni iyi insanlarla karsiladtirsin.yaptiklarin cok güzel.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adsız için özel. Cevaplıyorum.

DUHA zamanı- bereket zamanı