Ramadan geliyor!

Yarın Ramadan başlıyor! Alhamdulılah! Heycanlıyım. Daha az boş laf, boş hareket, boş duygular. Daha çok ibadet. Çocuklar evde çok, iş çok, zaman yok. Sesiz koşe evde bulmak zor. Ama sevab da daha çok olabilir, değil mi? ))) Mutluyum. Allah hepimize yardım etsin! Bizim oruçmuz kabul etsin!
Hava çok güzel. Dün uçurtma uçurttuk )))

Yorumlar

  1. seni cok severek okuyorum.senin gibi degerli bir muslumani okumaktan zevk aliyorum.kizlarinla yaptiklarin,zamanini degerlendirdigin seyler cooook guzel.bunlari nasil yapiyorsun maasaallah sana,sanirim egitimini aldin.ve kizlarin konusunda dinin konusunda gosterdigin hassasiyetler allah sana cennetini nasip etsin ins.
    bir gun yolum ankaraya duserse seninle tanismak istiyorum.almanyada yasiyorum.benimde senin cocuklarinla ayni yaslarda 3 tane cocugum var,ismim feyza
    allaha emanet ol daha cok yaz lutfen.

    YanıtlaSil
  2. Allah razı olsun, Feyza hanım! Şimdi bebek ile pek zamanım yok, el işi yapamiyorum. Ama inşAllah kızım buyünce daha da çok yazarım. Hepimize Allah cennetini nasip etsin inşAllah. Eşimin akraba Almanya'da çok. Facebook varsa eklecem sizi.

    YanıtlaSil
  3. facebook yok latife can.pek ilgilenmiyorum o konuyla.ben senin gibi bloglari okumayi seviyorum.ramazan nasil geciyor.bu sene kayseriye gitmediniz galiba.cocuklara tv aciyormusun latifecigim.aciyorsan ne kadar baktiriyorsun.baska arkadaslari varmi.eve arkadas geliyormu,yada sen kizlarinin gitmesine izin veriyormusun.bu konudaki fikirlerini yazarsan sevinirim.allaha emanet ol.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adsız için özel. Cevaplıyorum.

DUHA zamanı- bereket zamanı