Assalamu allekum!
Son haftalarda bloguma birkaçtane davetsiz misafir geldi. Moralim ince bozuldu. Hiç kimsey hiç bir şey anlatmak istemiyorum. Hayatım performans değildir, ben de aktris değilim.
Sadece size için, arkadaşlarım, blog açik tutmak istedim, ama ''blogger''de bunu yapmak olmaz heralde.
Ondan yazıları sildim, başka çaresi bulmadım. Yazmaya devam edecem inşAllah ama kısa zamanda blogum kapatmak duşünyorum. Kim beni okumak ister, lütfen yorumda email adress bana gönder, ben size eklecem Yorumları sadece ben görüyorum.

Yorumlar

  1. Böyle şeylere üzülmeyin;kendini bilmez bir-kaç kişi için bLogunuzu kapatmayın....İslam ve Kuran hakkında çok güzel şeyler yazıyorsunuz.Mutlaka sizi takip edenler vardır.Bizde bir söz vardır."KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE YAKIŞIR" BEN SİZİ İZLİYORUM;LÜTFEN DEVAM EDİN.SEVGİLER:)ALLAH A EMANET OLUN.

    YanıtlaSil
  2. Blogunu kapatmana üzülürüm seni okumak güzel

    YanıtlaSil
  3. Canım kimseye bir şey ispat etmek hesap vermek yada anlatmak zorunda değilsin.Burası senin sayfan senin blogun ne istersen ne şekilde istersen yazarsın.Hoşlanmadığın yorumları yayınlama cevap verme.Hım çok rahatsız olduysan blogunu sadece davetli okuyuculara aç.Ama insanları memnun etmek adına uğraşma senin hayatın senin tercihlerin senin yaşamın.
    Kimsenin seni üzmesine izin verme.
    Ben seni okumaktan keyif alıyorum.yazmaya da devam et.

    YanıtlaSil
  4. üzüldüm,sorunlu insanların seni üzmesine..onları Allaha havale edelim ..sıkma sen canını..dediğin gibi kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin.ben seni takdirle ve sevgiyle takib ediyorum.Rahman yardımcın olsun selam sevgi ve dua ile..

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,

    Sizinle fikirlerimiz, inançlarımız, yaşam tarzlarımız neredeyse taban taban zıt olmasına rağmen, yazılarınızı büyük bir keyifle okuyorum.

    Hayatınız -doğal olarak- sizi ilgilendirir. Seçtiğiniz yol ile ilgili, bırakın yargılamayı eleştirmek bile bana düşmez. Aşağıda adsız yapılmış yorumu gördüm ve üzüldüm. Eleştirecek cüreti kendinde bulan insanın sahte olsa bile bir isim verebilmesini beklerdim. İsimsiz söylemek, kaçak dövüşmeye benziyor.

    Ne kadar farklı olsak da ben sizin yazılarınızı okumayı çok seviyorum. Tamamen yabancı bir ülkede, farklı bir kültürde, seçmiş olduğunuz başka bir dinde neler yaşadığınızı, mutluluğunuzu nasıl paylaştığınızı, sorunlarınızı nasıl çözdüğünüzü okumayı seviyorum ve hayranlıkla takip ediyorum. Bu yüzden sizin için sakıncası yoksa yazmanızı ve sizi okuyabilmek için bana da izin vermenizi isterim.

    Farklı olana tahammülsüz olmak, ayrımcılık yapmak, kibir sahibi ve kaba... bu günlerde ülkece içine düştüğümüz sorunların temelinde olan sebepler değil mi zaten?

    Sevgiler.


    I am gonna try to write english.

    I am sure that you and I totally different person about mind, belief,lifestyle etc.
    Because of that i like to read your article. You had choosen completely diffirent lifestyle, religion, country for living. It makes me wonder. if you let me to read your blog i would to be grateful.

    Your life is your choice, it 's not my business. I don't have any rights to judge you, even to criticise. We have to know how to be respectful of each us if we are different.

    love...

    (Sorry, I am not good at writing English but i would just to write)

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Takip ediyoruz biz zevkle lütfen devam edinizz :)

      Sil
    2. Takip ediyoruz biz zevkle lütfen devam edinizz :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adsız için özel. Cevaplıyorum.

DUHA zamanı- bereket zamanı