Niyetım ve blogum

Bizim aile için bugün çok önemli bir gün. Mahkeme kararı sonuçlandı. Hayırlı olsun diyorum. Allahu Tealaya dua ediyorum. Ailem için sevap, mutluluk ve uğur istiyorum. Bu blog benim hayatımda küçük bir parça oldu. Burada çok iyi hanımlar buldum. Marifeti, akıllı, imanlı. Maşallah hepsine. Herşeyi Besmele çekerek yapmaya çalışıyorum. İyi müslüman olmak için çalışıyorum. İslam benim için bir gerçek. Çünkü Allahu Teala bana ailemi, çocuklarımı, çok yakın dostlarımı verdi. Ben bunları kaybetmek istemiyorum. Allahdan korkuyorum. Açik blogda bir gün yazmaya karar verdim. Yeni dostlar bulmak için. Türkçeyi daha iyi öğrenmek için. Annem için ve bütün dünyadaki dostlarım için. Biliyorsunuzki cennet ve cehennem, ayyakkabı bağı gibi birbirine yakın. Daha çok dikkat etmeye karar verdim. Bu işi ibadet olsun diye yapacağım.
))) Allah razı olsun Asahhayaa

Yorumlar

  1. Ahh canım bizde seni tanıdığımıza inan çok sevindim. Yeri geldi kalplerimizdeki sönen bazı şeylere postlarınla can verdin. Senden Allah razı olsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bizlerede dua etmeyi unutma olurmu..

    YanıtlaSil
  2. Bu arada sana türkçe konusunda yardımcı olacağım. Bak senin yazdığın metnin doğrusunu yazacağım buradan inşallah anlarsın.
    ***********

    Bizim aile için bugün çok önemli bir gün. Mahkeme kararı sonuçlandı. Hayırlı olsun diyorum. Allahu Tealaya dua ediyorum. Ailem için sevap, mutluluk ve uğur istiyorum.

    Bu blog benim hayatımda küçük bir parça oldu. Burada çok iyi hanımlar buldum. Marifeti, akıllı, imanlı. Maşallah hepsine. Herşeyi Besmele çekerek yapmaya çalışıyorum. İyi müslüman olmak için çalışıyorum. İslam benim için bir gerçek. Çünkü Allahu Teala bana ailemi, çocuklarımı, çok yakın dostlarımı verdi. Ben bunları kaybetmek istemiyorum. Allahdan korkuyorum.

    Artık blogda her gün yazmaya karar verdim. Yeni dostlar bulmak için. Türkçeyi daha iyi öğrenmek için. Annem için ve bütün dünyadaki dostlarım için.

    Biliyorsunuzki cennet ve cehennem, ayyakkabı bağı gibi birbirine yakın. Daha çok dikkat etmeye karar verdim. Bu işi ibadet olsun diye yapacağım.

    YanıtlaSil
  3. Canım cümlemizden Rabbim razı olsun. Bundan sonra sana türkçe konusunda bu şekildde yardımcı olacağım. Anlamadığın sormak istediklerinide her zaman sorabilirsin. Dilbilgisi çekimler ekler hakkında.

    Mail adresim bu asahhara@gmail.com

    Bir metni bana atarsın önce istersen. Bende düzeltir sana atarım. Sende bu şekilde daha çok pekiştirebilirsin.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Latife;Sayfanın tamamını okudum, inceledim, seni tanımaktan çok keyif aldım ve öylesine takdir ediyorum ki çabanı azmini içindeki Allah sevgisini ve korkusunu,Rabbim hepimize nasip etsin inşAllah..
    Ne zaman hangi konuda olursa olsun destek için yanında olduğumu/zu bilmeni isterim..

    Kalbinin sahibine emanet ol...
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. FATMA KARATAŞ5 Mayıs 2011 03:52

    Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin sizi çok takdir ediyorum.Mahkeme ne mahkemesi anlayamadım açıklarsanız ?
    FATMA KARATAŞ

    YanıtlaSil
  6. Bende varım yardım için sessiz sessiz izliyorum zaten seni :)
    Çok beğeniyorum azmine hayranım ne istersen sorabilirsin yardım ederim :)
    Sevgiler,
    Dilediğin herşeyin hayırlısı senin olsun :)

    simseginulkusu@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. Çok sağol kızlar. Allah razı olsun!

    YanıtlaSil
  8. Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah. hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Antalya dan selam ve dua ile. Sağlıcakla kal.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adsız için özel. Cevaplıyorum.

DUHA zamanı- bereket zamanı